EbreActiu, revista d´oci actiu

El curs d'Iniciació al voluntariat arriba a la tercera edició

Es pot fer la inscripció fins el 16 de setembre i és gratuït per totes aquelles persones voluntàries empadronades a Amposta o que facin voluntariat en una entitat de la ciutat i que ho acreditin degudament

etiquetes   noticies, ciutat, joves, formació, voluntariat

28/7/2021

El curs d’Iniciació al voluntariat arriba a la tercera edició | Amposta.info


La regidoria de Joventut i Participació Ciutadana ofereix, per tercer any consecutiu, el curs d'Iniciació al voluntariat, cofinançat per la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya. Una formació que té per objectiu final oferir eines a les persones vinculades a entitats per poder millorar el funcionament dels projectes de voluntariat, oferint-los recursos i informació d'interès.

El curs Iniciació al voluntariat consta de 12 hores presencials i es durà a terme el 25 de setembre i el 2 i 9 d'octubre, en un horari de 9.30 a 13.30 hores, al Casal, seguint totes les mesures de seguretat i higiene. El preu del curs, que està subvencionat pel PFAVC (Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya) de la Generalitat de Catalunya i la Regidoria de Joventut i Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Amposta, és de 10 euros El curs serà gratuït per a totes aquelles persones voluntàries d'Amposta (empadronades) o persones que facin un voluntariat en una entitat de la ciutat i que ho acreditin degudament. Les places són limitades. Les inscripcions es poden realitzar en línia en aquest enllaç fins al 16 de setembre.

Per tenir dret al títol s'ha de complir un 80% de l'assistència.


Font: Redacció


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info