EbreActiu, revista d´oci actiu

«Creixem amb tu», la iniciativa que donarà la benvinguda als nadons d'Amposta

El projecte vol donar a conèixer els serveis destinats a les famílies amb infants de 0 a 3 anys, el 9 d’abril al parc dels Xiribecs

etiquetes   noticies, ciutat, societat, amposta, families, infancia

29/3/2022

«Creixem amb tu», la iniciativa que donarà la benvinguda als nadons d’Amposta | Amposta.info


Amposta donarà la benvinguda als nadons nascuts durant el 2021 amb "Creixem amb tu", una iniciativa que tindrà lloc el 9 d'abril al parc dels Xiribecs. "L'any passat van néixer 149 xiquetes i xiquets a la nostra ciutat, per això creiem convenient donar-los la benvinguda a tots en un acte transversal", destacava l'alcalde, Adam Tomàs, qui explicava que és una iniciativa que ha arribat a la ciutat per quedar-se: "A través d'aquest projecte volem posar en valor la primera infància, una etapa on solen sorgir molts de dubtes, per això volem que les famílies coneguin de primera mà tots els serveis públics que els poden acompanyar". Una trobada dirigida a les famílies per, segons deia la regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré, "destacar la importància de l'etapa dels zero als tres anys. Un període que sovint passa desapercebut però que és vital en el desenvolupament dels infants". El projecte "Creixem amb tu" està organitzat per la regidoria de Drets Socials i Ciutadania i la d'Educació de l'Ajuntament d'Amposta.

Els estands dels serveis públics estaran oberts a partir de les 10.30 hores, mentre que a les 11 h es durà a terme el taller de dansateràpia per a famílies "Danza Corazón", a càrrec d'Erica Borzese. L'acte principal, la benvinguda als nadons nascuts l'any 2021, tindrà lloc a les 12 h. A més de celebrar el seu naixement, l'Ajuntament i l'Hospital Comarcal d'Amposta han preparat un lot de benvinguda per a cada nadó, on s'inclourà un catàleg amb els serveis disponibles. Paral·lelament, durant tot el matí hi haurà un espai de joc per a xiquets i xiquetes de zero a tres anys, animació a càrrec dels Gegants d'Amposta, un espai d'alletament i servei de Food Trucks.

Els serveis que es podran trobar durant la jornada són els de les llars d'infants municipals La Gruneta i La Sequieta, el Servei d'Intervenció Socioeducativa La Brúixola, la Biblioteca Sebastià Juan Arbó, el projecte Amposta Ciutat Diversa, l'Hospital Comarcal d'Amposta, l'Institut Català de la Salut a través del CAP, l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) i la cooperativa Suara.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info