AMPOSTA FAS GOIG

El Copate presenta les Jornades de Paisatge i Vins a la Reserva de la Biosfera

S’han programat visites interpretatives al bressol de la Garnatxa Blanca, als boscos de ribera de Miravet, a les oliveres mil·lenàries del Pou de les Piques, o al majestuós mar Mediterrani des del Mirador Badia

etiquetes   noticies, comarca, turisme, terres ebre

10/4/2024

El Copate presenta les Jornades de Paisatge i Vins a la Reserva de la Biosfera | Amposta.info


El president del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE), Ivan Garcia i el director territorial d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jesús Gómez, van presentar ahir la primera edició de les Jornades de Paisatge i Vins de les Terres de l'Ebre.

Per als amants del paisatge i dels sabors autèntics, aquestes jornades són una oportunitat imperdible per connectar amb la riquesa natural i gastronòmica de les Terres de l'Ebre. Així, durant els darrers tres dissabtes d'abril i el primer dissabte de maig del 2024 s'han programat visites interpretatives al bressol de la Garnatxa Blanca, als boscos de ribera de Miravet, a les oliveres mil·lenàries del Pou de les Piques, o al majestuós mar Mediterrani des del Mirador Badia. Les visites aniran acompanyades dels tastos d'una selecció exquisida de vins, d'olis d'oliva verge extra, d'ostres fresques del Delta, i de molts altres productes de proximitat acreditats per la marca de la Reserva de la Biosfera.


Col·laboració amb el projecte Emma de la Fundació Dr. Ferran

El 100% de la recaptació de les visites i tastos aniran destinats al Projecte Emma, iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l'Ebre de l'Institut Català de la Salut.

Les Jornades de Paisatge i Vins a la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre tenen un aforament limitat de 50 persones en cadascuna de les jornades. El preu és de 10 € per persona per cadascuna de les visites i la reserva inclou, a més de les experiències i serveis detallats, la camiseta representativa de les Jornades de Paisatge i Vins a Terres de l'Ebre, dissenyada per l'il.lustrador Hernan en H, que es podran recollir durant les jornades.

Hernán en H és l'il·lustrador i creador Del Terreno, la marca que salvaguarda i dona vida, des d'una visió moderna i divertida, a totes aquelles paraules, frases fetes, expressions i dites populars que ens donen identitat com a Ebrencs. Les seves activitats se centren en el món de la il·lustració creativa, el disseny gràfic i la comunicació visual.


Programa de les visitesCENTRE ÒPTIC L’ESGUARDPer: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info