CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

EL COPATE inicia els tractaments contra els mosquits en espais naturals del delta de l'Ebre

La primera zona tractada és el litoral de les Olles, el Garxal, Buda i el Fangar

etiquetes   noticies, comarca, mosquits, delta ebre, amposta, medi ambient

26/4/2022

EL COPATE inicia els tractaments contra els mosquits en espais naturals del delta de l’Ebre | Amposta.info Avioneta amb la qual es fan els tractaments contra les larves de mosquit al Delta de l'Ebre


El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) ha iniciat els tractaments contra les larves de mosquit en espais naturals del delta de l'Ebre. El primer es va fer a Setmana Santa, en una superfície de 200 hectàrees a la zona de les Olles, el Garxal, Buda i el Fangar. Aquest dilluns s'han tractat amb avioneta 190 hectàrees del litoral deltaic, un tractament que continuarà aquest dimarts. Amb les pluges de les últimes setmanes han proliferat els focus larvaris i s'ha accelerat l'inici de la campanya, com ha explicat el president del COPATE, Xavier Faura. La previsió enguany és tractar més de 4.000 hectàrees d'espais naturals, com l'any passat, i es faran tres tractaments aeris en arrossars a partir de juny.

Els tractaments per controlar la població de mosquit al delta de l'Ebre es financen amb les aportacions dels ajuntaments del Delta, la Diputació de Tarragona, els consells comarcals del Baix Ebre i el Montsià i la Generalitat. Compten amb la supervisió del Departament de Salut.


Per: ACN

Foto: Cedida ACN/COPATE


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info