EbreActiu, revista d´oci actiu

Convocada la 16a edició del Premi Literari de Teatre la Carrova

L’Ajuntament d’Amposta i l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià pretenen incentivar i reconèixer l’escriptura teatral

etiquetes   noticies, cultura, amposta, premi literari la carrova

13/4/2021

Convocada la 16a edició del Premi Literari de Teatre la Carrova | Amposta.info


Els aficionats i professionals de l'escriptura tenen l'oportunitat de participar en el Premi Literari de Teatre la Carrova, que enguany celebrarà la seva setzena edició. El guardó, de caràcter biennal, està convocat per la regidoria de Cultura i Memòria Històrica de l'Ajuntament d'Amposta i l'Institut d'Estudis Comarcals del Montsià (IECM). El seu objectiu és incentivar i reconèixer l'escriptura teatral. "El Premi de Teatre La Carrova és una iniciativa molt bona per donar valor al teatre i a les autores i autors del territori", explica Inés Martí, regidora de Cultura i Memòria Històrica.

Les obres que es presentin al Premi han de ser originals i inèdites, escrites en català i sense compromisos de publicació ni representació. En l'edició d'enguany, tant la temàtica com l'extensió són lliures. Això sí, s'admetrà una sola obra per participant.

La persona guanyadora obtindrà un premi de 3.000 euros, que es farà efectiu en un únic pagament per transferència bancaria. A més a més, l'IECM i l'Ajuntament d'Amposta disposaran la publicació electrònica de l'obra i intentaran que es representi amb alguna de les companyies de teatre local d'Amposta o de les terres de l'Ebre.

Els treballs es lliuraran amb un sobre tancat. A la part exterior haurà de figurar el títol de l'obra i un pseudònim, en lloc del nom de l'autor o autora. A l'interior del sobre hi hauran de constar les dades personals, tal com s'especifiquen a les bases. Per participar, els i les interessades hauran de presentar, amb data límit el dia 1 de desembre de 2021, una sol·licitud-instància al Registre general de lʼAjuntament dʼAmposta, bé presencialment o bé amb el model normalitzat d'instància genèrica que està a disposició a la web de la institució. Un cop realitzat aquest tràmit, s'haurà de fer arribar una còpia del treball a l'Arxiu Comarcal del Montsià abans del 15 de desembre del mateix any.


Per: RedaccióEbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info