Eports Ample de Banda i Internet

Constituït el nou Consell Municipal de Serveis Socials

L’integren 41 agents socials d’Amposta i vols esdevenir un espai de participació comunitària

17/10/2019

Constituït el nou Consell Municipal de Serveis Socials | Amposta.info Pixabay


Fins a 41 agents socials d'Amposta, entre representats institucionals i representants d'entitats socials amb presència a la ciutat, conformen el nou Consell Municipal de Serveis Socials d'Amposta, que es va constituir a finals de setembre en una reunió al saló de plens de l'Ajuntament d'Amposta. Es tracta d'un òrgan col·legiat de participació en matèria de serveis socials i que es reunirà un mínim de dos vegades a l'any.

Entre els seus objectius i funcions hi ha el d'emetre un informe anual sobre la situació de els necessitats socials i dels serveis socials de la ciutat; crear taules de treball per debatre temes concrets; coordinar i supervisar les taules de treball que es creïn en el marc del Consell Municipal de Serveis Socials i formular propostes i suggeriments en relació amb el funcionament dels serveis i organismes públics municipals.

Es tracta d'un espai de participació comunitària per l'assessorament i la consulta en matèria de serveis socials”, assenyala l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, tot afegint que és “una eina que ens ha de permetre detectar les necessitats que hi ha a Amposta i poder dissenyar programes que donin resposta a aquestes necessitats”.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info