EbreActiu, revista d´oci actiu

El conseller d'Educació anuncia la construcció d'un gimnàs a l'Escola Soriano Montagut

L’obra l’assumiran a parts iguals el Departament d’Educació i l’Ajuntament d’Amposta

etiquetes   noticies, ciutat, educació, ensenyament, equipaments, amposta

16/7/2021

El conseller d’Educació anuncia la construcció d’un gimnàs a l’Escola Soriano Montagut | Amposta.info


El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha anunciat avui la construcció d'un gimnàs a l'Escola Soriano Montagut d'Amposta, una obra que assumiran a parts iguals el Departament d'Educació i l'Ajuntament. Ho ha dit aquest matí durant una visita al centre educatiu, classificat com a alta complexitat.

"Hem decidit donar resposta a una demanda de fa molts anys: la necessitat de construir un gimnàs dins d'aquesta escola, tenint en compte que es tracta d'un centre d'alta complexitat,", ha dit el conseller després de la visita. Segons ha explicat, "hem arribat a un acord amb l'Ajuntament per construir aquest gimnàs a parts iguals", per la qual cosa, "a partir d'avui, activem tot el que sigui necessari perquè aquesta construcció sigui realitat en els propers anys".

El conseller Gonzàlez-Cambray ha fet aquestes declaracions després d'haver-se reunit amb l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs; la regidora d'Educació, Núria Marco, i l'equip directiu del centre, en una trobada on també hi han participat el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, i la directora dels Serveis Territorials d'Educació, Montserrat Perelló, a banda de representants de l'associació de famílies de l'escola.

Durant la reunió, ha explicat el conseller, "hem parlat molt pedagogia: com atenem els alumnes, els perfils professionals que hi ha d'haver rere l'atenció educativa i com ens organitzem perquè l'acceleració de la transformació digital entri a les aules". Tal i com ha afegit a continuació, "algunes de les coses que s'han après durant la pandèmia han arribat per quedar-se. Hem de ser capaços d'anar desplegant aquest projecte de transformació educativa a tots els centres educatius, i això ha d'anar sempre acompanyat d'equitat i d'igualtat d'oportunitats".

Abans de visitar l'Escola Soriano Montagut, el conseller ha estat rebut per l'alcalde a l'Ajuntament, on ha signat el llibre d'honor i ha mantingut una trobada amb l'equip de govern. Posteriorment, després de visitar l'escola, s'ha desplaçat al pavelló esportiu municipal, que acollia en aquells moments el IX Campus Femení Alt Rendiment Winners. El conseller ha rebut una samarreta amb l'eslògan "Amposta, ciutat olímpica", el lema de la campanya que l'Ajuntament va endegar per posar en valor el potencial esportiu que té la ciutat.


Per: Redacció

Fotos: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info