Eports Ample de Banda i Internet

El conseller de Drets Socials inaugura l'ampliació de la Llar-Residència i Servei de Teràpia Ocupacional L'Àngel

La millora del servei permetrà donar una atenció personalitzada en tot el cicle vital de la persona

etiquetes   noticies, ciutat, serveis socials, equipaments, amposta

27/3/2023

El conseller de Drets Socials inaugura l’ampliació de la Llar-Residència i Servei de Teràpia Ocupacional L’Àngel | Amposta.info


El passat dissabte 25 de març, el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, acompanyat per l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, la regidora de Serveis Socials i Salut, Susanna Sancho, i la regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré, va inaugurar l'ampliació de la Llar-Residència i Servei de Teràpia Ocupacional (STO) L'Àngel.

En concret, al STO s'ha creat una sala polivalent amb un office, ja que es farà un ús diari com a menjador, a més de realitzar diferents activitats específiques (musicoteràpia, taller de cuina, psicomotricitat..) dues sales de bany i una sala snoezelen, amb un total de 212 m2 i passant a disposar de 609m2. La llar residència s'ha ampliat en 4 places per a donar resposta a les demandes de places residencials del territori. Així, s'han creat dos habitacions dobles adaptades, una d'elles amb bany incorporat, un bany adaptat, una sala d'estar-menjador, bugaderia, dos despatxos i una terrassa de 53m2. La superfície de la llar passa de 345m2 a 554m2.

Tal i com expliquen des d'Apasa, la millora d'aquest servei es realitza amb la intenció de poder donar una atenció personalitzada en tot el cicle vital de la persona, també en els últims moments de la vida, on la intimitat, el tracte respectuós i els entorns càlids i tranquils, passen a ser claus. L'ampliació es projecta per a poder potenciar l'autonomia personal, relacional i el benestar de les persones ateses.

El projecte d'ampliació ha suposat un cost vora els 800.000 euros. Aquest ha estat finançat amb un total el 49% pel Fons Next Generation, l'Obra Social La Caixa i l'Ajuntament d'Amposta.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info