SALVADĶ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confianįa

El Consell Comarcal del Montsiā reparteix 260 polseres solidāries del Projecte Emma

Coincidint amb la setmana en quč se celebrava el Dia Mundial Contra el Cāncer, es van repartir les polseres entre les associacions de dones de la comarca

etiquetes   noticies, comarca, territori, sanitat, solidaritat, montsia

10/2/2021

El Consell Comarcal del Montsiā reparteix 260 polseres solidāries del Projecte Emma | Amposta.info


El Consell Comarcal del Montsiā ha repartit 260 polseres solidāries de l'empresa Homātic Vending en suport al projecte Emma entre les associacions de dones de la comarca. El Projecte Emma és una iniciativa de la Fundaciķ Dr. Ferran per a la recerca en cāncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia oncolōgica i bioinformātica de la Gerčncia Territorial de les Terres de l'Ebre de l'Institut Catalā de la Salut.

Aquestes polseres solidāries se van enviar coincidint en la setmana en quč se celebrava el dia mundial contra el cāncer, el passat 4 de febrer. ĢSom conscients que hi ha molts tipus de cāncer i que els homes també poden patir cāncer de mama, perō vam decidir enviar aquestes polseres a les associacions de dones perquč és dels més comuns en aquest colˇlectiu i amb la voluntat també de continuar visibilitzant el projecte Emma. Un projecte creat a les Terres de l'Ebre que pretén retenir el talent ebrenc i investigar contra aquesta maleīda malaltiaģ, apunta el president del Consell Comarcal del Montsiā, Joan Roig.

De fet, durant l'any 2020 només a Catalunya se van diagnosticar 37.600 nous casos, a nivell mundial se'n diagnostiquen cada any més d'1.670.000.

Des del Consell Comarcal del Montsiā la implicaciķ i el suport al projecte Emma és absolut i s'anima a tothom a colˇlaborar-hi per aconseguir recaptar els 150.000 euros que se necessiten per desenvolupar-lo. L'objectiu de la recerca és contractar una persona investigadora de les Terres de l'Ebre i comprar tot el material necessari per fer un estudi en profunditat de la resposta immune dels ganglis axilˇlars en pacients amb cāncer de mama.


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info