SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El Consell Comarcal del Montsià obre la convocatòria d'ajuts de llibres i material escolar

La petició de l’ajut es pot fer per via telemàtica o presencialment al Consell Comarcal del Montsià, mitjançant cita prèvia

etiquetes   noticies, comarca, ajuts, educació, amposta, montsia

12/5/2022

El Consell Comarcal del Montsià obre la convocatòria d’ajuts de llibres i material escolar | Amposta.info


Podran sol·licitar l’ajut per a l’adquisició de llibres i material escolar curricular obligatori l’alumnat que estiguin matriculat en un centre educatiu sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs 2021-2022.

Als ajuts per l’adquisició de llibres escolars hi poden optar les famílies que tinguin nens i nenes, residents en municipis de la comarca del Montsià o en qualsevol municipi de la resta de la província de Tarragona, que assisteixin a escoles i instituts o a centres privats concertats del Montsià, i cursen educació infantil (EINF), educació primària (EPRI), educació secundària obligatòria (ESO) i educació especial (EE) de la comarca.

La petició de l'ajut es pot fer per via telemàtica o presencialment al Consell Comarcal del Montsià, mitjançant cita prèvia https://citaprevia.gestorn.com/montsia/#nbb - Tel. 977704371.

Més informació a les bases de la convocatòria.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info