Eports Ample de Banda i Internet

El Consell Comarcal del Montsià contractarà 16 persones en situació d'atur dins el programa Treball i Formació

Les persones seleccionades estaran contractades a jornada completa durant un any

etiquetes   noticies, comarca, ocupacio, montsia

6/5/2022

El Consell Comarcal del Montsià contractarà 16 persones en situació d’atur dins el programa Treball i Formació | Amposta.info


Un any més, a través del programa ‘Treball i Formació' subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Consell Comarcal del Montsià contractarà persones que es troben a l'atur. Enguany es donarà feina a un total de setze persones en les línies MG52, PRGC, PANP, estaran contractades a jornada completa durant un any.

Per un costat, en la línia MG52 s'oferten sis places i s'hi podran inscriure les persones de 52 anys o més que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).

Per l'altre costat, en la línia PRGC s'oferten quatre places. Poden participar les persones inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda garantida de ciutadania. A més, com a cas excepcional podran inscriure's persones que hagin sol·licitat la prestació de renda garantida en els sis mesos anteriors a la data d'inscripció.

Finalment, en la línia PANP s'oferten sis places. Podran beneficiar-se s'aquests llocs de treball les persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació.

Trobareu més informació sobre les ofertes i com inscriure's en aquest enllaç.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info