Eports Ample de Banda i Internet

El Consell Comarcal del Montsiā acull la presentaciķ del projecte Dones rurals, Dones de les Terres de l’Ebreģ

El recull consta de 100 dones de les Terres de l’Ebre nascudes abans de 1947. En concret, 24 dones del Montsiā, 43 dones del Baix Ebre, 16 dones de Terra Alta, i 17 dones de la Ribera d’Ebre

etiquetes   noticies, comarca, montsia, amposta

9/2/2023

El Consell Comarcal del Montsiā acull la presentaciķ del projecte Dones rurals, Dones de les Terres de l’Ebreģ | Amposta.info Vista dels 9 plafons que recull les dones representants de la comarca del Montsiā


El Consell Comarcal del Montsiā, va acollir ahir la presentaciķ del projecte ĢDones rurals, Dones de les Terres de l’Ebreģ, impulsat per l’Institut Catalā de les Dones i que va comptar amb la presčncia de la la directora territorial d’Igualtat i Feminismes, Mar Lleixā.

El projecte Dones Rurals, dones de Terres de l'Ebre pretén difondre les contribucions personals i socials de les dones en totes les branques del coneixement, i donar difusiķ de totes les tasques realitzades per les dones en āmbits laborals i socials poc visibilitzats, i així fomentar que la expertesa femenina sigui escoltada en tertúlies i visibilitzar la presčncia de les dones en āmbits extensament masculinitzats.

El recull consta de 100 dones de les Terres de l'Ebre nascudes abans de 1947. En concret, 24 dones del Montsiā, 43 dones del Baix Ebre, 16 dones de Terra Alta, i 17 dones de la Ribera d'Ebre. Aquest recull s'ha realitzat grācies a la colˇlaboraciķ d'entitats, ajuntaments i particulars del territori.

El projecte Dones Rurals, dones de Terres de l'Ebre estā dividit per les comarques del Montstiā, del Baix Ebre, de la Terra Alta, i de la Ribera d'Ebre.

Totes tenen en comú que han estat dones importants per a les seves comunitats i per a les organitzacions que les han seleccionat.

El projecte inclou l'ediciķ del llibre llibre ĢDones rurals, Dones de les Terres de l’Ebreģ i uns plafons explicatius on hi apareixen les dones protagonistes. En el cas de la comarca del Montsiā, les 24 dones queden recollides en 9 plafons que es poden visitar a la seu del Consell Comarcal.


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info