SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Comerços i establiments de restauració d'Amposta es preparen per al Black Friday-Ruta de Tapes

Serà aquest divendres 24 de novembre. Es pretèn dinamitzar el comerç local i de proximitat just un mes abans de les festes nadalenques

etiquetes   Notícies, Economia, Amposta, Comerç

20/11/2017

Comerços i establiments de restauració d’Amposta es preparen per al Black Friday-Ruta de Tapes | Amposta.info


Dinamitzar el comerç local i de proximitat just un mes abans de les festes nadalenques. Aquest és el principal objectiu de l'acció comercial Black Friday-Ruta de Tapes, que s'organitza dins del pla de dinamització comercial A la vora el proper divendres 24 de novembre. El comerç ampostí se suma així a una acció comercial vinguda dels Estats Units en què els establiments ofereixen descomptes especials durant unes hores.

En el marc del Black Friday-Ruta de Tapes, organitzat conjuntament per la regidoria de Comerç i Mercat Municipal de l'Ajuntament d'Amposta, la Federació de Comerç d'Amposta i l'Associació de Restauradors d'Amposta, fins a 40 establiments del municipi obriran les seues portes de vuit de la tarda i fins les dotze de la nit amb descomptes especials per a la seva clientela. Alguns comerços també oferiran sessions de DJ i passis de moda.

Conjuntament amb aquesta acció, una dotzena de bars i restaurants han preparat una Ruta de tapes (que s'allargarà fins el dia 3 de desembre). Per un preu de 2,5 euros, aquests establiments oferiran una tapa i una copa de vi. Cada cop que es faci un tast, l'establiment segellarà la seva part del díptic. Un cop completades totes les tapes, es podrà dipositar la butlleta a una urna en qualsevol dels establiments adherits a la campanya Black Friday-Ruta de Tapes. Entre tots els participants se sortejaran 12 premis valorats en 400 euros.


Descarrega guia d'establiments que participen en el Balck Fridat-Ruta de tapes Amposta 2017


EbreActiu, revista d’oci actiu

document relacionatAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info