Eports Ample de Banda i Internet

Comencen els treballs per obrir el carrer Itàlia a l'alçada del carrer Sant Cristòfol

Un cop es faci l’obertura, s’urbanitzarà el carrer Itàlia fins al nou pati del col·legi Consol Ferré

etiquetes   noticies, ciutat, obres, mobilitat, amposta

4/5/2022

Comencen els treballs per obrir el carrer Itàlia a l’alçada del carrer Sant Cristòfol | Amposta.info Imatge dels treballs d’enderroc


Aquest dimecres 5 de maig han començat els treballs d'enderroc del carrer Itàlia entre els carrers Sant Cristòfol i Poble Nou del Delta, donant així compliment a la mesura 80 del Pla d'Acció Municipal per al mandat 2019-2022. Aquests treballs d'enderroc són una de les actuacions per poder acabar d'urbanitzar el carrer Itàlia fins el carrer Mas de Barberans i el pati nou del col·legi Consol Ferré.

Un cop acabi l'enderroc, Serveis Municipals urbanitzarà el tram de carrer entre el Sant Cristòfol i el Poble Nou del Delta, mentre que, paral·lelament, una empresa externa urbanitzarà el tram comprés entre el carrer Poble Nou del Delta i el carrer Mas de Barberans. Aquestes obres està previst que comencen entre maig i juny.

L'actuació es complementa també amb l'ampliació del carril bici. La setmana passada ja es va començar a pintar la connexió del carril bici que baixa des de l'Institut de Tecnificació pel passeig Canal fins arribar a la rotonda de la Pagesia (a la zona de l'Escola de Capacitació Agrària). Amb la urbanització del carrer Itàlia, es pintarà el carril bici fins al Consol Ferré i, des d'allí, pels carrers Itàlia i França fins a l'Institut de Tecnificació.

En total, entre l'adequació del pati nou i la urbanització d'aquest tram de carrer, l'Ajuntament d'Amposta haurà invertit un total de 200.000 euros.


Per: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info