CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Comença la vacunació contra la Covid-19 a la Residència de Gent Gran d’Amposta

A partir de la setmana vinent també es vacunarà als professionals de l’Hospital Comarcal d’Amposta

etiquetes   noticies, ciutat, salut, covid19, amposta

8/1/2021

Comença la vacunació contra la Covid-19 a la Residència de Gent Gran d’Amposta | Amposta.info


Ahir dijous, el Departament de Salut va iniciar la vacunació contra la Covid-19 a la Residència de Gent Gran d’Amposta. Està previst que a partir de la setmana vinent també es vacunin els professionals de l'Hospital Comarcal d'Amposta.

En la roda de premsa d'ahir, la consellera de Salut, Alba Vergés, va explicar que “un de cada 4 residents a Catalunya ja ha rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19”. Vergés també va confirmar un primer cas a Catalunya d'una persona infectada amb la soca britànica, de la qual es considera probable que hi puguin sorgir més casos a partir d'ara.

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, alertava ahir que s'ha detectat una nova temptativa d'estafa en relació a la vacuna de la Covid-19 en la qual l'estafador contacta via telefònica amb residències o directament amb gent gran que viu sola al seu domicili demanant un ingrés econòmic per fer el pagament de la vacuna a un número de compte corrent. El conseller, que ha recordat que la vacuna “arriba en mans de l'Administració pública i és gratuïta”, ha explicat.


Font: Redacció

Foto: Pixabay


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info