BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

El Club Patí l'Aldea, campió del món de grups de xou petits de patinatge artístic

L’equip aldeà ha vist recompensat el treball dels últims anys amb una merescudíssima medalla d’or als World Roller Games

15/7/2019

El Club Patí l’Aldea, campió del món de grups de xou petits de patinatge artístic | Amposta.info


El Club Patí L'Aldea s'ha proclamat campió del món d'Artístic en la modalitat de Grups Petits als World Roller Games. Al llarg d'onze dies, del 4 al 14 de juliol, Barcelona ha acollit la celebració d'aquest esdeveniment esportiu que agrupa totes les disciplines de patinatge i en el que s'han pogut veure en acció més de 4.000 atletes.

Sota la coreografia Whitout the Sun, inspirant-se en el món dels vampirs, amb una coreografia vibrant i amb efectes especials, el CP L'Aldea ha vist recompensat el treball dels últims anys amb una merescudíssima medalla d'or. Manel Villarroya, coreògraf, patinador i factòtum d'aquest modèlic club ebrenc, no podia triar un millor moment per deixar la seva faceta de patinador, amb el CP L'Aldea instal·lat al més alt del món.

El club català ha totalitzat 131,300 punts, deixant enrere al CPA Gondomar gallec i el Roma Roller Team a la classificació final. Els patinadors del club italià, que arribava a Barcelona com a campió del món i d'Europa, no han impressionat aquest cop als jutges amb una coreografia poc efectista sobre l'evolució de la medicina.

Tampoc l'altre gran club de patinatge italià, el Division, ha tingut una nit afortunada. Campió del Món als World Roller Games de Nanjing 2017, s'ha vist relegat fins a la sisena plaça final.

Entre l'equip de patinadores, les ampostines Lara Serrano i Zaida Ardit.SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança


Font: WRG

Fotos: S. Akimova/WRG


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info