CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

El cicle de conferències «Biografies Ampostines» arriba enguany a la 12a edició

En aquesta edició les personalitats escollides són Joana Serret, Juan José Bertomeu, Josep Parrot i Octavi Ruiz

etiquetes   noticies, cultura, conferencies, amposta

21/2/2023

El cicle de conferències «Biografies Ampostines» arriba enguany a la 12a edició | Amposta.info


El cicle de conferències "Biografies Ampostines", del que presentem l'12à edició, té com objectiu recuperar i divulgar les vivències i els treballs realitzats per personatges vinculats amb la ciutat d'Amposta. Aquestes conferències, presentades per diversos investigadors locals i per col·laboradors i familiars, ens descobriran històries personals, amb aspectes poc coneguts dels biografiats, i fets col·lectius que ens ajudaran en el procés de construcció de la història contemporània de la ciutat.

El cicle consta de 4 biografies i inclou personatges del passat que han destacat en la història més recent d'Amposta i personatges del present que han esdevingut una referència per a les generacions actuals.

En aquesta edició les personalitats escollides són representants de diversos camps professionals: la música, la cultura, l'esport i el periodisme del segle XX i inicis del XXI, i han contribuït amb les seves aportacions a conformar la ciutat dinàmica i oberta que tots coneixem avui.

  • 2 de març de 2023 a les 19 h: “Joana Serret Fabra, dedicació i entrega als llibres, escriptors i lectors“ presentada per Maite Subirats.

  • 9 de marc de 2023 a les 19 h: “Juan José Bertomeu Ferri. Una vida dedicada al futbol: d'Amposta a San Mamés” presentat per Xavier Bertomeu Garcia.

  • 16 de març de 2023 a les 19 h: "Josep Parrot Talarn, un influencer popular de la seva època" presentat per Ramon Bel i Montse Parrot.

  • 23 de març de 2023 a les 19 h: “Octavi Ruiz Gisbert, passió i vida per la música” a càrrec d'Octavi Ruiz.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info