EbreActiu, revista d´oci actiu

El Centre de tecnificació Esportiva d'Amposta acull per tercer any el Campus Winners

Més de 130 persones, entre jugadores i tècnics han passat durant les últimes tres setmanes pel Campus Winners

17/7/2017

El Centre de tecnificació Esportiva d’Amposta acull per tercer any el Campus Winners | Amposta.info Més de 130 persones, entre jugadores i tècnics han passat durant les últimes tres setmanes pel Campus Winners


Més de 130 persones, entre jugadores i tècnics han passat durant les últimes tres setmanes pel Campus Winners, campus de tecnificació que té lloc a Amposta des de fa tres anys.

Es tracta d'un campus amb esportistes d'arreu de tot el país i també de fora. El campus té una duració d'una setmana i hi ha hagut un total de 3 torns, amb una mitjana de 40 jugadores per torn, amb això hem de sumar un total de 12 tècnics que acompanyen i ajuden a les esportistes. Les esportistes utilitzen les instal·lacions esportives ampostines en sessions de matí i tarda, així com, la piscina municipal i altres serveis del Centre de Tecnificació.

Es tracta d'un campus de reconegut prestigi estatal i fins i tot internacional. Ho demostra el fet que les jugadores provenen de diferents punts de l'àmbit de la geografia espanyola, com del País Basc, Segovia o Andalusia, o inclús de fora. Algunes de les jugadores han format part de la selecció nacional, durant les tres setmanes que duren els campus hi participen diferents jugadores campiones d'Espanya, campiones d'Europa i fins i tot alguna jugadora que competeix a la lliga universitària dels Estats Units. Totes elles han estat instal·lades a la residència d'esportistes i utilitzen les instal·lacions esportives de la capital del Montsià.

Els seus organitzadors, l'empresa Q10Sports, estan satisfets amb Amposta i les seves instal·lacions i per això aquesta mateixa setmana s'ha renovat la seva col·laboració per a dos anys més entre l'empresa i l'Ajuntament d'Amposta.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info