AMPOSTA FAS GOIG

Catorze emprenedors reben assessorament en la primera edició d'Agroemprèn

D’aquests, deu han formulat un total de nou projectes, quatre dels quals estan a punt de veure la llum

etiquetes   noticies, economia, amposta

31/3/2023

Catorze emprenedors reben assessorament en la primera edició d’Agroemprèn | Amposta.info


Agroemprèn, la iniciativa de l'Ajuntament d'Amposta i Eurecat per modernitzar el sector agrari a través de l'emprenedoria i la innovació i que es va posar en marxa durant segon semestre de 2022 a través del programa Primer del departament de Treball i Empresa, ha tancat aquesta primera edició amb un balanç positiu.

En total, han participat al programa 14 emprenedores i emprenedors, deu dels quals han formulat un total de 9 projectes, dels quals 4 estan a punt de veure la llum. Aquests, han rebut 100 hores de formació i acompanyament i mentoria específica per les seves necessitats emprenedores. Entre els projectes assessorats, n'hi ha de nova creació com una empresa de conreu i comercialització de flors comestibles, un de fabricació de kombutxa, una granja escola amb experiència turística i educativa o un escorxador mòbil, així com d'altres que han aprofitat l'assessorament per reformular, ampliar o diversificar negocis ja existents com un de producció i comercialització de mel, un de fermentats làctics o un de reciclatge de plàstics.

"El programa Agroemprèn és un dels primers programes d'innovació específics de l'àmbit agrari i agroalimentari i té sentit especialment a Amposta perquè concorda amb la tradició sectorial del teixit productiu i la necessitat de modernització".

Ja s'està treballant per repetir i millorar el programa de cara a aquest any 2023.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info