EbreActiu, revista d´oci actiu

La carxofa, protagonista de la jornada

La 24a Festa de la Carxofa d’Amposta serveix prop de 7.700 tastos

25/2/2019

La carxofa, protagonista de la jornada | Amposta.info Es van rostir 4.000 carxofes


Amposta va viure ahir diumenge una gran jornada gastronòmica amb la vint-i-quatrena edició de la Festa de la Carxofa, en la que es van servir prop de 7.700 tastos entre els nombrosos visitants que es van apropar al Pavelló 1 d'Octubre per gaudir de les especialitats que els restauradors de la ciutat van elaborar per a una de les hortalisses estrella del territori: la carxofa.

A primera hora del matí, prop de 70 voluntaris es van coordinar perquè l'esdeveniment fos tot un èxit. Els 5 restaurants i la pastisseria que van participar, van esgotar tot els tastos, mentre que del tast popular, es van rostir 4.000 carxofes.

Durant el cap de setmana es van organitzar diferents actes en el marc de la Festa, com sortides pel riu Ebre amb el llagut Lo Sirgador, jornades de portes obertes al Museu de les Terres de l'Ebre i al Centre d'Informació de la Casa de Fusta i activitats gratuïtes a MónNatura Delta de l'Ebre.

La convocatòria als autocaravanistes també fou tot un èxit, així, durant el cap de setmana prop de 400 autocaravanes han estacionat a la zona d'aparcament habilitat amb motiu de la Festa de la Carxofa.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info