SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Campanya de civisme sobre la tinença d'animals

Difusió del díptic gràfic ‘Entre tots mantenim #Ampostaneta’

15/3/2018

Campanya de civisme sobre la tinença d’animals | Amposta.info


Fomentar el civisme entre els propietaris dels animals de companyia, sobretot quant a al recollida del excrements de la via pública quan surten a passejar. Aquest és el principal objectiu de la campanya de civisme ‘Entre tots mantenim #Ampostaneta”, que estan duent a terme de forma coordinada la Policia Local i els agents cívics, i que ha comptat amb la col·laboració de la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana, que ha estat l'encarregada d'editar els díptics informatius. Aquests díptics volen informar i conscienciar de manera exclusiva als propietaris d'animals de companyia, amb informació bàsica per a la tinença responsable d'animals.

Per una banda dintre de la campanya de civisme, s'ha editat uns prospectes per informar i conscienciar de manera exclusiva als propietaris d'animals de companyia de les seves obligacions per una tinença responsable d'animals de companyia, en aquest material gràfic s'hi especifica informació bàsica per la tinença responsable d'animals, com la necessitat que aquests animals estiguin identificats i censats al registre municipal, que disposin de cartilla sanitària amb el número de microxip o el fet que hagin de portar els gossos perillosos amb morrió i cadena. Actualment els dos agents cívics estan fent difusió d'aquest material gràfic entre aquells propietaris d'animals de companyia que els porten per la via pública. Paral·lelament a les tasques informatives i de conscienciació, els agents de la Policia Local estan vigilant les conductes incíviques que s'observen i que van en contra de la convivència ciutadana. Concretament durant la setmana del 21 al 27 de febrer els agents de la policia local van dedicar part del seu servei a vigilar aquest tipus de conductes, portant a terme un total de 8 controls on es van fer dues denúncies.

Les infraccions més observades van ser les següents: 1. No tenir-los censats, en aquest cas s'ha donat un termini per que els ciutadans el puguin censar. 2. Portar els animals deslligats, s'ha avisat als propietaris de la seva obligatorietat. 3. No recollir els excrements, conducta denunciada pels agents en dues ocasions durant la setmana esmentada. En els dos primers mesos d'aquest 2018 s'han fet 8 denúncies relacionades amb l'Ordenança Reguladora de la Tinença d'Animals de Companyia.


Campanya de civisme sobre la tinença d’animals | Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info