EbreActiu, revista d´oci actiu

Els Bombers d'Amposta estrenen una embarcació de rescat finançada per l'Ajuntament i la Diputació de Tarragona

La nova embarcació té una capacitat de 10 places i permetrà prestar un millor servei en totes aquelles activitats d’oci i esport al riu. És propietat de l’Associació de Bombers Voluntaris d’Amposta, qui la cedeix al Parc de Bombers de la capital del Montsià

etiquetes   noticies, ciutat, seguretat, amposta

22/3/2023

Els Bombers d’Amposta estrenen una embarcació de rescat finançada per l’Ajuntament i la Diputació de Tarragona | Amposta.info Els Bombers d'Amposta estrenen una embarcació de rescat finançada per l'Ajuntament i la Diputació de Tarragona


L'Ajuntament d'Amposta, amb una aportació de 9.000 euros, i la Diputació de Tarragona, amb una aportació de 36.000 euros, han fet possible la compra de la nova embarcació de rescat que, des de fa poc, té el Parc de Bombers d'Amposta. Ho han fet a través d'una subvenció a l'Associació de Bombers Voluntaris d'Amposta per a la compra de l'embarcació. L'entitat, al seu torn, l'ha cedit al Parc de Bombers de la capital del Montsià. Es tracta d'una embarcació d'última generació, amb capacitat per a deu persones i equipada amb sonda i càmera tèrmica i una proa abatible que facilita el rescat de persones.

"És un equipament necessari en un entorn aquàtic com el nostre", diu l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, "i és per això que davant la demanda del Parc de Bombers d'Amposta ens vam posar a treballar amb el diputat provincial Miquel Subirats per fer possible, a través de les dues administracions, la seva compra". Així, tant l'Ajuntament com la Diputació han atorgat una subvenció a l'Associació de Bombers Voluntaris d'Amposta, que han adquirit l'embarcació i ells la cedeixen al parc d'Amposta.

Tal i com destaquen des del Parc de Bombers, aquesta nova embarcació, a més de facilitar els rescats en aigües, també millorarà els serveis preventius que fan els Bombers en totes aquelles activitats d'oci i esportives que es fan de manera regular al riu.


Per: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info