Eports Ample de Banda i Internet

La Biblioteca Sebastià Juan Arbó reobre a l'Oficina de Turisme d'Amposta

El servei de consulta i préstec es realitzarà temporalment en aquest espai, el dimarts i dijous al matí i cada tarda de dilluns a divendres

etiquetes   noticies, ciutat, cultura, amposta, biblioteca juan arbo

30/5/2022

La Biblioteca Sebastià Juan Arbó reobre a l’Oficina de Turisme d’Amposta | Amposta.info


La Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó reobre temporalment a l'Oficina de Turisme d'Amposta. Des d'aquest dilluns i fins que durin les obres de reforma de la biblioteca, es poden consultar, agafar en préstec i retornar alguns dels llibres del fons municipal en aquest espai, ubicat a l'avinguda Sant Jaume 42-52.

El servei de biblioteca està disponible els dimarts i dijous al matí, de 10 a 13 hores, i de dilluns a divendres a la tarda, de 16.30 a 19.30 hores. A l'Oficina de Turisme també es pot trobar la bústia de retorn de llibres. D'altra banda, i fins a nou avís, totes les activitats de la biblioteca es duran a terme a l'Oficina de Turisme.


Reforma integral

A l'edifici de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan. Arbó s'està realitzant una reforma integral, una obra amb un pressupost de licitació de 1.147.00 euros (IVA inclòs) per millorar el sistema tèrmic, eliminar les barreres arquitectòniques i reorganitzar els espais per adaptar-los als usos actuals després que l'àrea de Polítiques Actives d'Ocupació, que ocupava la planta baixa, s'hagi traslladat definitivament a Lo Sindicat. Les obres compten amb una subvenció de la Generalitat de 400.000 euros, del Departament de Cultura.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info