SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó tanca per la reforma integral

Divendres 25 de març serà l’últim dia de servei a la Biblioteca, que tancarà portes i, mentre durin les obres es traslladarà el préstec a l’Oficina de Turisme

etiquetes   noticies, ciutat, equipaments, biblioteca juan arbo, amposta

3/3/2022

La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó tanca per la reforma integral | Amposta.info


La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó es prepara per a la reforma integral del seu edifici, que s'ha de dur a terme els propers mesos. Una obra amb un pressupost de licitació de 1.147.00 euros (IVA inclòs) per millorar el sistema tèrmic, eliminar les barreres arquitectòniques i reorganitzar els espais per adaptar-los als usos actuals després que l'àrea de Polítiques Actives d'Ocupació, que ocupava la planta baixa, s'hagi traslladat ja definitivament al restaurat edifici de Lo Sindicat.

Tot i que les obres no està previst començar fins a l'abril, la Biblioteca tancarà unes setmanes a partir del 25 de març per poder traure tant el fons de documents i llibres com el mobiliari i deixar l'edifici buit. Mentre l'edifici actual estigui en obres, el servei de préstec es traslladarà a l'Oficina de Turisme, a l'avinguda Sant Jaume. La data d'obertura en aquest emplaçament provisional es donarà a conèixer tan aviat com se sàpiga.

Les obres compten amb una subvenció de la Generalitat de 400.000 euros, del Departament de Cultura.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info