MiYOSMART, la forma intel·ligent de tractar la miopia dels teus fills. Segura, eficaç i no invasiva.

La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó convoca el concurs de fotografia "Llegim Amposta 2021"

És la cinquena edició. Hi ha quatre categories diferents adreçades a centres educatius i persones individuals, que podran participar fins al 12 d’abril

etiquetes   noticies, cultura, ciutat, amposta, biblioteca juan arbo, concurs

31/3/2021

La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó convoca el concurs de fotografia "Llegim Amposta 2021" | Amposta.info


Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi 2021, la regidoria de Cultura i Memòria Històrica de l'Ajuntament d'Amposta i la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó han convocat el 5è concurs de fotografia "Llegim Amposta", amb la finalitat de fomentar la creativitat plàstica i artística dins l'àmbit de la lectura. El tema de les fotografies és "moments lectors a l'espai urbà de la ciutat d'Amposta i els seus equipaments públics". Els participants hauran de publicar una fotografia a Instragram o Facebook on es mostrin llegint un llibre en algun espai de la ciutat. S'haurà de fer una breu referència al llibre que s'ha triat per aparèixer a la fotografia, explicant el motiu de la tria. El concurs s'inicia l'1 d'abril i finalitza el dia 12 del mateix mes. Els resultats es publicaran a través de les xarxes socials el 23 d'abril, dia de Sant Jordi.

El concurs consta de quatre categories diferents, cadascuna amb el seu hashtag o etiqueta. Per la categoria general, oberta a tot el públic, s'haurà d'utilitzar l'etiqueta #llegimAmposta2021. Per les dues subcategories dels Centres Educatius s'utilitzarà el hashtag #llegimAmposta2021Primària o #llegimAmposta2021Secundària. Per a la resta de centres educatius com llars d'infants, centres d'ensenyament especial, centres socioeducatius o altres, s'utilitzarà l'etiqueta #llegimAmposta2021Centres. Cada persona o centre, podrà participar amb un màxim de 3 fotografies i haurà de comptar amb un perfil públic.

Per poder formalitzar l'inscripció al concurs, serà imprescindible que els participants enviïn una sol·licitud per participar-hi via correu electrònic adjuntant totes les fotografies amb categories i descripcions a l'adreça bcsja@amposta.cat. Podeu consultar les bases de la convocatòria aquí.


Premis

La millor fotografia de la categoria general s'emportarà un paquet cultural que inclou un lot de llibres valorat en 100 euros i 4 entrades per a propers espectacles teatrals. Les millors fotografies en les categories de centres educatius de primària i secundària s'emportarà cadascuna un lot de llibres valorats en 200 euros per a la Biblioteca Escolar del Centre Educatiu. La millor fotografia en la categoria d'altres centres s'emportarà un lot de llibres valorats en 200 euros. Els premis no es podran canviar per diners. Els guanyadors i guanyadores seran contactats a través de correu electrònic.restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info