AMPOSTA FAS GOIG

La Biblioteca Comarcal S. Juan Arbó publica una enquesta per conèixer el grau de satisfacció

L’enquesta es pot contestar a través d’Internet o també de manera presencial a l’Oficina de Cultura i Festes i a la pròpia Biblioteca.

etiquetes   noticies, cultura, amposta

17/11/2020

La Biblioteca Comarcal S. Juan Arbó publica una enquesta per conèixer el grau de satisfacció | Amposta.info


Conèixer el grau de satisfacció dels i les usuàries de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó i les seves necessitats de millora de l'equipament. Aquest és el principal objectiu de l'enquesta que la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó, amb col·laboració de l'àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Amposta, posen en marxa des d'avui i fins el proper 23 de desembre. "La voluntat és poder conèixer què és allò que necessiten les usuàries o aquelles persones que no ho són per ser-ho i poder millorar, així, la Biblioteca en tots els àmbits", explica la regidora de Cultura, Inés Martí.

Així, el qüestionari inclou diferents preguntes sobre la freqüència d'ús de la Biblioteca, els motius perquè no es va mai en cas de respondre mai, els serveis que s'utilitzen, el grau de satisfacció dels elements de la Biblioteca, del fons o de les activitats organitzades.

L'enquesta es pot contestar a través d'Internet a https://forms.gle/VcZLQHdJparPgJmw9 o també de manera presencial a l'Oficina de Cultura i Festes i a la pròpia Biblioteca.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info