SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

La Banda Simfònica de Dones de la FSMCV actuarà a la Lira Ampostina

Serà aquest dissabte 29 de febrer, dins del cicle Amposta de Banda a Banda i el programa del concert tindrà com a protagonista a la dona

etiquetes   noticies, cultura, musica, lira ampostina, amposta, dia dona

26/2/2020

La Banda Simfònica de Dones de la FSMCV actuarà a la Lira Ampostina | Amposta.info En aquesta ocasió, la Banda Simfònica de Dones estarà dirigida per Inma Mateu


La Banda Simfònica de Dones de la Federació de Societats Musicals de la Comunidad Valenciana, sota la direcció d'Inma Mateu, oferirà aquest dissabte 29 de febrer un concert a l'auditori de La Lira Ampostina, dins del cicle «Amposta, de Banda a Banda». El concert s'emmarca en els actes de celebració a Amposta del Dia Internacional de la Dona i serà el primer que la formació de dones músics ofereix fora de la Comunitat Valenciana.

El programa del concert tindrà com a protagonista la dona, amb obres escrites per dones com Cleopatra, obra de la compositora valenciana Amparo Edó o el pasodoble Luisa Font, de la compositora Andrea Picó de Benilloba, percusionista de la Banda de Dones. També s'interpretarà el pasdoble Concha Sansaloni, del compositor Salvador González i que està dedicat a una dona molt vinculada a la música i al món de les bandes.

La Banda Simfònica de Dones és una iniciativa de la FSMCV que va arrancar el 2015 amb l'objectiu de donar veu a les dones en l'àmbit musical, silenciades durant segles, mitjançant el reconeixement del seu treball des de la interpretació, la direcció, la composició o la gestió cultural. Actualment, la plantilla de la Banda Simfònica de Dones està integrada per 80 músics provinents de les societats musicals de la Comunidad Valenciana.


Per: Redacció

Foto: FSMCV.org


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info