SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'Aula Amposta de la UNED oferirà un curs sobre el tram final de l'Ebre

Per al curs 2021-2022, la Universitat ha programat una activitat de formació continuada per a majors de 55 anys

etiquetes   noticies, societat, ciutat, formació, amposta

3/2/2022

L’Aula Amposta de la UNED oferirà un curs sobre el tram final de l’Ebre | Amposta.info


La Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) presenta el programa d'activitats de formació continuada a l'Aula Amposta per al curs 2021-2022, concretament per al segon quadrimestre. "L'objectiu és que tothom tingui accés a una formació", deia la regidora d'Educació, Núria Marco, qui afegia que "la formació en l'edat adulta és una de les formes de potenciar l'envelliment actiu, oferint a la gent més gran la possibilitat d'adquirir nous coneixements sobre temes que els interessen". Marco explicava també que, aquest curs, a més de la cessió dels espais, l'Ajuntament ha realitzat una aportació econòmica de 1.000 euros. Dirigit a persones majors de 55 anys, el curs de la UNED compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Amposta i el Consell Comarcal del Montsià.

La directora de la UNED a Tortosa, Mònica Subirats, destacava que el centre és un eix vertebrador de l'educació a les Terres de l'Ebre: "A l'Aula Amposta portem des del curs 2018-19 oferint formacions del programa UNED Sènior i hem tingut molt bona acollida. És una oportunitat perquè aquelles persones que ja estan prejubilades o jubilades i tenen inquietud per aprendre puguin seguir formant-se sobre cultura, geografia o desenvolupament personal".

L'Aula Amposta de la UNED es posarà en marxa el 22 de febrer amb la formació "El riu Ebre en el seu tram final", que s'allargarà fins al 7 de juny. Com a novetat, aquest any les classes es duran a terme a l'edifici de Lo Sindicat, tots els dimarts en un horari de 18 a 20 hores. El període de matriculació està obert fins al 22 de febrer i el curs té un preu de 35 euros. Les persones interessades a inscriure's han de presentar l'imprès de la matrícula, conjuntament amb dues fotografies de carnet i la fotocòpia del DNI a l'Oficina de Cultura i Festes.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info