EbreActiu, revista d´oci actiu

L'Ateneu Cooperatiu organitza la primera Fira del Consum Conscient d'Amposta

Serà el proper 19 de juny a la plaça del Mercat i és una invitació a tota la ciutadania a fer un recorregut per les diferents opcions de consum ètic i de proximitat des d’un punt de vista tant lúdic com pedagògic

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, fires, consum, consum responsable

10/6/2021

L’Ateneu Cooperatiu organitza la primera Fira del Consum Conscient d’Amposta | Amposta.info


L'Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre organitza, en col·laboració amb l'Ajuntament i el Mercat municipal d'Amposta, la primera Fira del Consum Conscient d'Amposta per al pròxim dissabte 19 de juny. La Fira vol ser l'aparador de les alternatives de consum responsable i en xarxa que tenim a l'abast al nostre territori amb un doble objectiu, segons les organitzadores, «modificar el coneixement que té la gent del carrer de les formes que hi ha de consum i apropar les proveïdores dels diferents serveis que estan compromeses amb un consum responsable i de proximitat».

L'Ateneu omplirà durant quatre hores, de les 10 a les 14 hores, la plaça del Mercat d'Amposta d'una vintena de parades de cooperatives, associacions i artesanes, com per exemple: Som Internet, Opcions, Som Energia, Som Mobilitat, La Segona Volta o l'Enllaç de l'Ebre. Una invitació a tota la ciutadania a fer un recorregut per les diferents opcions de consum ètic i de proximitat des d'un punt de vista tant lúdic com pedagògic i un punt de trobada per l'emprenedoria que vulgui conèixer proveïdores de l'economia social.

Com a complement a les expositores hi haurà una xerrada sobre Sobirania alimentària i territori, una planta de reciclatge mòbil i diferents espais d'oci amb música i activitats per als més menuts.

La Fira del Consum Conscient d'Amposta se sumarà així al calendari d'activitats anuals de l'Ateneu Cooperatiu amb què es busca potenciar els productes i les productores del territori així com el consum responsable i respectuós amb l'entorn.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info