Ara i tot l┤any, compra producte de proximitat al MontsiÓ

L'Assemblea Informativa sobre actualitat municipal tindrÓ format virtual

LĺAssemblea es reformula per poder-la fer malgrat la situaciˇ de pandŔmia. SerÓ el 27 de novembre, es podrÓ seguir en directe per YouTube, per Instagram i per Amposta RÓdio i es podran fer arribar preguntes a travÚs de diferents canals

etiquetes   noticies, ciutat, amposta

16/11/2020

L’Assemblea Informativa sobre actualitat municipal tindrÓ format virtual | Amposta.info


El proper 27 de novembre a les 19.00h, l'alcalde d'Amposta, Adam TomÓs, acompanyat pels regidors i regidores de l'equip de govern, donarÓ compte de l'actualitat municipal a travÚs de l'assemblea informativa que des del gener de 2016 es convoca de forma peri˛dica. SerÓ la segona assemblea de l'any (la primera es va realitzar el 30 de gener) i estarÓ marcada per la situaciˇ de pandŔmia. ╔s per aix˛ que es realitzarÓ de forma virtual, en directe per Youtube, per Instagram i per Amposta RÓdio, i estarÓ oberta a la participaciˇ ciutadana de diverses formes. "No volem renunciar a la possibilitat de fer les assembles peri˛diques perquŔ sˇn una eina mÚs de transparŔncia i poder mantenir aixÝ un contacte directe amb la ciutadania, per a rendir-li comptes d'all˛ que fem, i que la ciutadania ens pugui dir la seva", diu l'alcalde, Adam TomÓs, "Ús per aix˛ que malgrat la impossibilitat de fer una assemblea presencial hem decidit fer-ne una de virtual". "No volem que sigui una exposiciˇ, volem que la gent hi interactu´, i per aix˛, des de la regidoria de Joventut i Participaciˇ Ciutadana s'obren diversos canals per fer arribar les consultes, queixes i suggeriments a l'alcalde i que aquest les pugui contestar en directe per l'assemblea", afegeix la regidora de Joventut i Participaciˇ Ciutadana, Carla Bonfill.

AixÝ, per fer arribar la pregunta a l'alcalde perquŔ la respongui a la pr˛xima assemblea informativa hi haurÓ diverses opcions:

  • Enviar-la fins el 26 de novembre a travÚs de l'app Ciutat d'Amposta, a l'apartat Consultes i suggeriments i etiquetar-la amb #AssembleaInformativa 
  • Enviar-la per correu electr˛nic a ajuntament@amposta.cat abans del 26 de novembre amb l'assumpte #AssembleInformativa 
  • Enviar-la mentre duri l'assemblea a travÚs del xat del directe del Youtube o de l'Instagram Trucar al 617370747 el mateix divendres 27 mentre duri l'assemblea.

S'intentarÓ respondre totes les consultes arribades durant l'assemblea, a l'apartat de precs i preguntes i, a la vegada, durant la segŘent setmana es traslladarÓ la resposta per la mateixa via per la qual hagi arribat.


Per: Redacciˇ


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)


Amposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info