Eports Ample de Banda i Internet

L'artista Mari Chordā tindrā una plaįa a Amposta

El ple aprova per unanimitat la proposta de la comissiķ del nomenclātor de posar-li el nom de l’artista ampostina a la plaįa que queda davant del Centre d’Art lo Pati

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, cultura

3/6/2021

L’artista Mari Chordā tindrā una plaįa a Amposta | Amposta.info


La plaįa de vianants del Centre d'Art Lo Pati passarā a dir-se plaįa Mari Chordā. Així ho va aprovar el ple ordinari del mes de maig, celebrat dilluns 31. Tots els grups municipals van coincidir en votar a favor la proposta de la Comissiķ del Nomenclātor que l'artista ampostina, pintora, poeta i activista feminista catalana posi nom a aquesta plaįa, situada entre els carres Saragossa i Gran Capitā.

El plenari també va aprovar una altra proposta de la Comissiķ del Nomenclātor, en aquest cas, per a la plaįa que queda davant al nou CAP (Centre d'Atenciķ Primāria d'Amposta), situat a la vora de l'avinguda Sebastiā J. Arbķ. En aquest cas, es va aprovar posar el nom de l'Alcalde Josep Villalbí Verge, exalcalde, republicā d'Amposta des del 19366 fins l'arribada de l'exčrcit franquista a la ciutat, el maig de 1938. En aquest cas, la proposta va prosperar amb els vots a favors d'Esquerra Republicana, Som Amposta i el PSC i l'abstenciķ del membre de Junts per Ampost, tot alˇlegant que la seva proposta era situar el carrer Alcalde Josep Villalbí Verge en una altre punt de la ciutat.


Per: Redacciķ

Foto: LoPati.cat


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info