SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Art als patis torna amb una jornada que clourà amb un espectacle de dansa i llum al campanar del Poble Nou del Delta

Serà el dia 15 d’abril amb tres espectacles a tres patis del nucli del Delta

etiquetes   noticies, ciutat, turisme, poble nou, amposta

5/4/2023

Art als patis torna amb una jornada que clourà amb un espectacle de dansa i llum al campanar del Poble Nou del Delta | Amposta.info


Tres cases tradicionals del Poble Nou, lo Segador, Cal Xot i Can Juvimar, obriran un any més els seus patis interiors a les arts escèniques en una nova edició d'Art als Patis. Enguany es concentraran en un dia, el 15 d'abril i hi haurà tres propostes als patis i un espectacle de cloenda de dansa i llum al campanar.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha posat en valor aquesta oferta cultural que compleix una doble funció, per una banda mostrar un patrimoni arquitectònic distintiu del Poble Nou, que són els patis interiors de les cases tradicionals, i per l'altra dinamitzar el nucli amb una proposta que atrau a visitants de fora d'Amposta.

L'activitat arrancarà a les 12 del migdia amb el pregó inaugural, per després passar a les actuacions, que seran de les 17h a les 20h, fent tres passis per activitat. Després, en acabar, hi haurà l'acte de cloenda.


Per: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info