BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

Arrōs Montsiā porta a les taules de Terres de l'Ebre el projecte Emma, d'investigaciķ en cāncer de mama

Les capsetes d’arrōs de 100 gr. que s’obsequien a restaurants i botiges del territori, faciliten informaciķ sobre el projecte

etiquetes   noticies, ciutat, salut, solidaritat, societat, amposta

23/12/2020

Arrōs Montsiā porta a les taules de Terres de l’Ebre el projecte Emma, d’investigaciķ en cāncer de mama | Amposta.info


Arrōs Montsiā mostra el seu compromís amb el territori i amb la seva gent, sumant-se a l'impuls ciutadā al projecte Emma. Amb la difusiķ de la informaciķ sobre el projecte, Montsiā vol ajudar a finanįar la investigaciķ en cāncer de mama del grup de recerca de Terres de l'Ebre.

Montsiā ha fet 25.000 capsetes d'arrōs de 100 gr. que s'obsequiaran als comensals de restaurants de les Terres de l'Ebre i que també es donaran a botigues del territori. A més, el compromís de Montsiā amb el projecte Emma s'ha reforįat amb l'adquisiciķ de 200 barres de torrķ de xocolata amb arrōs a Germans Marín. Aquest deliciķs i conegut torrķ de xocolata, també és solidari amb el projecte Emma.

El projecte Emma és una iniciativa de la Fundaciķ Doctor Ferran per reforįar la investigaciķ biomčdica en el cāncer de mama a l'ICS Terres de l'Ebre. Va comenįar la seva campanya de presentaciķ el mes de gener, topant-se de ple amb la covid-19, cosa que va obligar a aturar-la. Tot i aixō, han continuat sorgint nombroses iniciatives de suport a l'Emma, i aquesta iniciativa de Montsiā, és una d'elles.

El grup d'investigaciķ en Patologia Oncolōgica i Bioinformātica de Terres de l'Ebre, amb seu a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el cāncer de mama. Actualment treballa per cončixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l'aixella, propaguen el cāncer de mama a la resta dels cos.

El projecte Emma és essencial per continuar desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d'aquests ganglis i la seva implicaciķ en la disseminaciķ de la malaltia i l'afectaciķ en la supervivčncia de les pacients.


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info