AMPOSTA FAS GOIG

Arròs Montsià porta a les taules de Terres de l'Ebre el projecte Emma, d'investigació en càncer de mama

Les capsetes d’arròs de 100 gr. que s’obsequien a restaurants i botiges del territori, faciliten informació sobre el projecte

etiquetes   noticies, ciutat, salut, solidaritat, societat, amposta

23/12/2020

Arròs Montsià porta a les taules de Terres de l’Ebre el projecte Emma, d’investigació en càncer de mama | Amposta.info


Arròs Montsià mostra el seu compromís amb el territori i amb la seva gent, sumant-se a l'impuls ciutadà al projecte Emma. Amb la difusió de la informació sobre el projecte, Montsià vol ajudar a finançar la investigació en càncer de mama del grup de recerca de Terres de l'Ebre.

Montsià ha fet 25.000 capsetes d'arròs de 100 gr. que s'obsequiaran als comensals de restaurants de les Terres de l'Ebre i que també es donaran a botigues del territori. A més, el compromís de Montsià amb el projecte Emma s'ha reforçat amb l'adquisició de 200 barres de torró de xocolata amb arròs a Germans Marín. Aquest deliciós i conegut torró de xocolata, també és solidari amb el projecte Emma.

El projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l'ICS Terres de l'Ebre. Va començar la seva campanya de presentació el mes de gener, topant-se de ple amb la covid-19, cosa que va obligar a aturar-la. Tot i això, han continuat sorgint nombroses iniciatives de suport a l'Emma, i aquesta iniciativa de Montsià, és una d'elles.

El grup d'investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l'Ebre, amb seu a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l'aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos.

El projecte Emma és essencial per continuar desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d'aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l'afectació en la supervivència de les pacients.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info