Eports Ample de Banda i Internet

Arriba el primer seminari online sobre gamificació aplicada per a empresaris del territori

Un model que s’està imposant en les estratègies de captació de nous clients en les petites i mitjanes empreses

etiquetes   noticies, formació, amposta, terres ebre

3/12/2020

Arriba el primer seminari online sobre gamificació aplicada per a empresaris del territori | Amposta.info


La gamificació és l'ús de les mecàniques del joc en entorns aliens al joc i està contemplat com una gran oportunitat per treballar aspectes com la motivació, l'esforç, la fidelització i la cooperació, ajudant a millorar el vessant comercial de les empreses. En aquest seminari de gamificació aplicada, es parlarà sobre el seu ús i s'ensenyarà a crear el briefing i la teoria aplicada, adaptant-ho a un taller cooperatiu entre els participants en el que, mitjançant diferents reptes, obtindran diferents coneixements per aconseguir un resultat concret.

L'objectiu serà la d'entendre, com aquesta tècnica els pot ajudar a dissenyar i a oferir una experiència diferencial connectada amb les motivacions i els interessos dels usuaris/clients i promoure l'activació de comportaments desitjats així com mesurar l'impacte.

Un seminari adreçat en especial a la petita i mitjana empresa així com a emprenedors/es, directors de departaments, treballadors i empresaris/es en la que comptarà amb la participació de Marta Sala, responsable de creativitat i innovació en establir objectius i missatges clau del que es vol transmetre i arribi a les persones adequades i Alexandra Estruch, consultora en gamificació i project manager, especialista a aplicar disseny motivacional al servei de les empreses per aconseguir objectius concrets.

El seminari està organitzat pel VAG (Video Art Game) juntament amb l'Agència de Desenvolupament Local del Montsià i està obert a totes les persones interessades a millorar el rendiment de les seves empreses mitjançant noves aplicacions i noves tecnologies. Es realitzarà només online entre les 9.15h i les 13.45h aquest divendres 4 de desembre de 2020. Les inscripcions es poden realitzar en el següent enllaç https://bit.ly/gamificacio4D


Per: RedaccióEbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info