EbreActiu, revista d┤oci actiu

Arriba una nova ediciˇ del #F˛rumJove19

El F˛rum serÓ del 27 al 30 de marš. El dia 27 hi haurÓ el Dia de la Universitat, on hi participaran 22 universitats de Catalunya, Andorra i Castellˇ

15/3/2019

Arriba una nova ediciˇ del #F˛rumJove19 | Amposta.info


Fins a 22 universitats de tot Catalunya, Andorra i Castellˇ mostraran els seus estudis al 4t Salˇ de l'Ensenyament de les Terres, dins del #F˛rumJove19, que tindrÓ lloc del 27 al 30 de marš. La Universitat PolitŔcnica de Catalunya, la Universitat Aut˛noma de Barcelona, la Salle, l'Institut QuÝmic de SarriÓ, la Universitat Abat Oliba, la FUB Universitat de Manresa o la Blanquerna seran algunes de les universitats que per primer cop se sumaran a les que ja han participat en anteriors edicions com la Uned, la UOC, Euses, la URV- Campus Terres de l'Ebre o la Universitat Jaume I de Castellˇ. SerÓ el dia 27 de marš, quan el #F˛rumJove19 es convertirÓ en un espai idoni per conŔixer tota l'oferta formativa d'aquestes universitats.

No serÓ, per˛, l'˙nic atractiu d'aquest #F˛rumJove19 i 4t Salˇ de l'Ensenyament de les Terres de l'Ebre. I Ús que, tal i com explica la regidora de Joventut i Participaciˇ Ciutadana, J˙lia BarberÓ, al #F˛rumJove19 s'hi mostrarÓ tambÚ l'oferta formativa de diferents centre de formaciˇ de secundÓria del territori; aixÝ com tambÚ tot all˛ que ofereix Amposta i el territori quant a ocupaciˇ i emprenedoria i habitatge. 

I Ús que, tal i com ha recordat l'alcalde d'Amposta, Adam TomÓs, al #F˛rumJove19 s'hi treballen els tres eixos principals que permeten l'emancipaciˇ dels joves: l'ensenyament, l'ocupaciˇ i l'habitatge. "El que pretÚn el F˛rum Ús ser un espai de trobada on els joves puguin trobar totes les opcions de les quals disposen i rebre assessorament per part de professionals per orientar el seu futur", diu l'alcalde, tot afegint: "Al F˛rum demostrem una filosofia de feina que implementem tambÚ a l'Ajuntament i on totes les Órees implicades en les polÝtiques per a joventut treballen de forma coordinada".

Els dies 27 i 28 serÓ quan hi haurÓ l'exposiciˇ les xerrades i tallers sobre temes com l'emprenedoria, la redacciˇ de currÝculums, la motivaciˇ, la cerca de feina, la marca personal o l'habitatge p˙blic; a mÚs de servei d'assessorament personalitzat en habitatge i en ocupaciˇ als estands de l'Ajuntament d'Amposta. TambÚ el dia 27 hi ha prevista la II Trobada de professors de les Terres de l'Ebre, amb diferents taules rodones. El dia 28, al matÝ, hi haurÓ la VI Trobada d'Empreses amb alumnes. Divendres 29 s'ha programat una nova ediciˇ de l'Imagine Challenge Amposta, amb alumnes de mÚs de 16 anys. Finalment, dissabte 30 de marš, el departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha organitzat la Jornada Explora Steam, destinada a professors i professores de rob˛tica.

Quan encara queden prop de dos setmanes per a l'inici del #F˛rumJove19, "ja tenim mÚs de 1.700 joves d'escoles i instituts del territori inscrits per assistir", diu la regidora.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info