EbreActiu, revista d´oci actiu

Arranca la pintura del mural d'Amposta Ciutat Diversa

Els alumnes d’Esardi i batxillerat artístic del Ramon Berenguer IV pintaran des d’aquesta setmana i fins al dia 27 de novembre la proposta guanyadora del primer concurs d’Art Mural Amposta Ciutat Diversa en una paret de l’avinguda de la Ràpita

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, amposta ciutat diversa

16/11/2021

Arranca la pintura del mural d’Amposta Ciutat Diversa | Amposta.info


Des de dilluns 15 de novembre i fins al dissabte 27, l'alumnat d'Esardi i del batxillerat artístic de l'Institut Ramon Berenguer IV d'Amposta, treballaran, per torns, en el mural Amposta Ciutat Diversa. Pintaran l'obra guanyadora del primer concurs d'Art Mural Amposta Ciutat Diversa, que va recaure en la proposta presentada per la llavors estudiant de batxillerat artístic del Ramon Berenguer IV, Sofia Cherta. Es tracta d'una actuació on han intervingut diferents àrees de l'Ajuntament, des de la regidoria de Drets Socials i Ciutadania, impulsora de l'Any de la Diversitat, la regidoria de Joventut i la d'Educació, convocants del concurs, i la de Serveis al Territori, responsable de l'execució del mural.

Aquest dimarts al matí, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha visitat l'inici de les obres de pintura que "culminen, en una part, totes les activitats d'Amposta Ciutat Diversa". "El cas del mural és una actuació transversal que pretén també que dins de les aules passin coses que creen sinergies entre el centre educatiu i la ciutat", ha dit Tomàs, qui ha afegit que "el mural, que presideix aquesta zona d'aparcament de l'avinguda de la Ràpita, ens permetrà a més explicar el concepte de diversitat i la seva importància i com ens enriqueix a tothom tenir una ciutat diversa". La pintada acabarà el dia 27 amb una festa a l'aparcament on està el mural i on tothom qui ho vulgui podrà participar del final de la pintura d'aquesta obra.

El concurs, organitzat per Amposta Jove, tenia l'objectiu de promoure i reconèixer les formacions artístiques del territori i fer promoció d'Amposta Ciutat Diversa. Les persones participants van disposar de tres hores el dia 6 d'abril per fer les seves creacions, que, a banda de ser completament originals, havien de servir per expressar els valors del projecte Amposta Ciutat Diversa. Durant les setmanes prèvies al concurs, els i les estudiants van rebre la informació necessària sobre les diferents diversitats que acull el projecte.


Font: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info