AMPOSTA FAS GOIG

Les àrees de Comerç i Turisme de l'Ajuntament d'Amposta renoven la certificació ISO9001:2015

Ara per ara, la norma ISO 9001 és la norma de major renom i la més utilitzada al voltant del món

7/2/2019

Les àrees de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Amposta renoven la certificació ISO9001:2015 | Amposta.info L’oficina de turisme d’Amposta


Les regidories de Comerç i Turisme de l'Ajuntament d'Amposta han renovat la certificació ISO 9001:2015, mantenint-se així com unes de les poques regidories de Catalunya que tenen aquesta certificació.

La Norma ISO 9001:2015 és la base del Sistema de Gestió de la Qualitat - SGC. És una norma internacional que se centra en tots els elements de la gestió de la qualitat amb què una empresa ha de comptar per tenir un sistema efectiu que li permeti administrar i millorar la qualitat dels seus productes o serveis.Els clients s’inclinen pels proveïdors que compten amb aquesta acreditació perquè d’aquesta manera s’asseguren que l’empresa seleccionada disposi d’un bon SGC.

Aquestes normes es compleixen de manera voluntària ja que la ISO, sent una entitat no governamental, no compta amb l’autoritat per exigir el seu compliment.

Cada sis mesos, un agent d’un ens certifcador realitza una auditoria de les empreses registrades amb l’objecte assegurar que es compleixen les condicions que imposa la norma ISO 9001. D’aquesta manera, els clients de les empreses registrades es lliuren de les molèsties d’ocupar del control de qualitat dels seus proveïdors i, al seu torn, aquests proveïdors només s’han de sotmetre a una auditoria i no a múltiples auditories realitzades pels diferents clients. Els proveïdors de tot el món han de cenyir-se a les mateixes normes.

Ara per ara, la norma ISO 9001:2015 és la norma de major renom i la més utilitzada al voltant del món.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info