SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Aquest dissabte es dóna el tret de sortida al programa d'activitats del Nadal

Les activitats de la campanya nadalenca inclouen el Saló de Nadal, un Escape Room, el Neda al Nadal, la Cursa de Sant Silvestre, l’arribada del Pare Noel o la Caseta del Nadal

15/12/2017

Aquest dissabte es dóna el tret de sortida al programa d’activitats del Nadal  | Amposta.info


Demà dissabte 16 de desembre, més de 150 xiquets i xiquetes i els seus pares aniran a buscar la manada de tions que han arribat a Amposta coincidint amb les festes nadalenques. Serà a les 16 h. al parc municipal i després de prèvia inscripció per un preu de 5 euros solidaris que aniran destinats a la Marató de TV3. Aquesta és una de les noves activitats del programa de Nadal d'Amposta, que s'enceta aquest cap de setmana i que inclou altres novetats com el Saló de Nadal o un Escape Room.

El programa nadalenc incorpora activitats organitzades des de diferents regidories: Festes i Mitjans de Comunicació, Ensenyament i Cultura, Comerç i Mercat Municipal, Joventut i Participació Ciutadana i Esports. Com l'any passat, les activitats de pagament -amb excepció de l'Escape Room- seran solidàries i la seva recaptació anirà destinada, en la seva majoria, a la compra de joguines. En aquest cas, cal destacar el Neda el Nadal (24 de desembre, 5 euros), el Festival solidari de Nadal (30 de desembre, 3 euros) i la Cursa de Sant Silvestre (31 de desembre, 3 euros).

Una altra de les accions solidàries que ha organitzat l'Ajuntament coincidint amb aquestes festes és la recollida de taps de plàstic destinats a la Fundació Noelia. S'han instal·lat diferents punts de recollida als edificis municipals, col·legis i edificis d'altres entitats i, per accedir a les acvitiats del Saló de Nadal, els xiquets i xiquetes hauran de pagar dos taps de plàstic. Precisament, la inauguració del Saló de Nadal (prevista per al dimecres 27) consistirà en la donació de taps per part d'associacions i entitats. El Saló de Nadal, que es realitzarà al Casal (al teatre), tindrà tallers i manualitats als matins, mentre que a les tardes es faran activitats com el passi de pel·lícules en català, teatre i contacontes. També al Casal, en aquest cas a l'aula magna, hi haurà instal·lada una Escape Room. Amb un preu de 5 euros, en grups d'entre 2 i 5 persones i prèvia inscripció a través de la pàgina web, tots aquells qui ho vulguin podran intentar atrapar el Grinch. Aquestes dues activitats estan organitzades des de la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana i compten amb la col·laboració de l'Associació Montsianell.

Pel que fa a la Caseta de Nadal, el divendres 22 de desembre s’instal·larà altre cop a la plaça del Mercat i s’obrirà al públic el dissabte 23 de desembre. Estarà dinamitzada amb activitats de contacontes que aniran a càrrec de l'esplai Piquerol. També a la plaça del Mercat, el dia 24 s'intal·larà un tió gegant que cagarà regalets als xiquets i xiquetes. Aquesta activitat està organitzada per la Federació de Comerç d'Amposta (FECOAM) amb la col·laboració de la regidoria de Comerç i Mercat Municipal. Per poder gaudir d'aquesta activitat, caldrà comprar als comerços adherits a Fecoam, que donaran tiquets per a participar-hi. També Fecoam, i gràcies a un conveni de col·laboració amb l'Institut Ramon Berenguer IV d'Amposta i l'Ajuntament d'Amposta, organitzarà contacontes als seus establiments. Seran els alumnes d'aquest institut els encarregats d'explicar els contes a la trentena de comerços que s'han adherit a l'activitat.


Aquest dissabte es dóna el tret de sortida al programa d’activitats del Nadal  | Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info