EbreActiu, revista d´oci actiu

Aquest dijous 1 de juliol es posa en marxa la regulació d’accés al Trabucador

L’Ajuntament de la Ràpita i el Parc Natural del delta de l’Ebre pretenen garantir la preservació de l’espai i evitar la massificació

etiquetes   noticies, comarca, trabucador, turisme, la rapita, delta ebre, parc natural delta ebre, platges

30/6/2021

Aquest dijous 1 de juliol es posa en marxa la regulació d’accés al Trabucador  | Amposta.info La regulació d’accés a aquest espai tindrà vigència els mesos de julioli agost


Dues barreres, una per a cada sentit de la circulació, donen ja la benvinguda als conductors que arriben a la barra del Trabucador. A partir d’aquest dijous, 1 de juliol i fins el 31 d’agost, l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita posa en marxa la nova regulació d’accés a l’espai natural que obligarà a pagar per poder entrar-hi i aparcar el vehicle en una de les tres àrees autoritzades.

L’entrada a l’espai natural a peu o en bicicleta és gratuïta, en canvi, els automòbils, autocaravanes i motocicletes estaran obligats al pagament d’un preu públic a partir dels primers 30 minuts de la seva entrada en aquest espai natural. El preu per a un turisme és de 5 €, per a les autocaravanes de 8 €, i per a les motocicletes i ciclomotors de 3 €.

En total, hi podran estacionar fins a 700 vehicles entre les sis de la matinada i les onze de la nit, amb la consegüent prohibició de pernoctar a la zona. El consistori rapitenc i el parc natural del delta de l’Ebre defensen la mesura per preservar els valors naturals d’una àrea especialment fràgil i amenaçada per la massificació, garantint una "bona experiència turística".


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info