SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Aprovades les instruccions de neteja dels edificis municipals per a l'empresa pública Amposta Serveis Municipals

És un dels últims esculls administratius perquè la nova societat municipal comenci la seva activitat

13/9/2019

Aprovades les instruccions de neteja dels edificis municipals per a l’empresa pública Amposta Serveis Municipals | Amposta.info


Amb els vots a favor dels regidors de l'equip de govern d'Esquerra d'Amposta, el vot en contra de Som Amposta i les abstencions del Partit dels Socialistes i de Junts per Amposta, el ple extraordinari del 9 de setembre va donar llum verda a les instruccions municipals que han de regular el servei de neteja d'edificis municipals per part de la nova empresa pública Amposta Serveis Municipals. Aquest és un dels últims esculls administratius perquè la nova societat municipal, creada a principis de 2019, assumeixi una de les seves principals funcions: la de la neteja d'edificis municipals.

Així, segons el document aprovat per ple, la nova empresa realitzarà la neteja de les escoles Miquel Granell, Soriano Montagut i Consol Ferré, de les piscines municipals d'Amposta i del Poble Nou, de l'Oficina de Cultura i Festes, de la Residència Baladres i de la nova oficina Caseta dels Mestres, que tindrà un cost estimat, segons el mateix document, d'uns 353.000 euros anuals (entre personal i productes). Està previst que de forma gradual durant el mes de setembre se subroguen a l'empresa pública tant els treballadors i treballadores de neteja d'empreses privades com les del propi ajuntament que actualment ja estaven prestant aquest servei de neteja. Les instruccions aprovades pel plenari de l'ajuntament, també inclouen quina neteja diària, setmanal i trimestral s'haurà de fer en cada equipament, i té per objectiu assolir la màxima eficàcia i eficiència en el servei.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, recorda que l'empresa pública va crear-se amb la voluntat de dotar a l'Ajuntament d'una eina que permeti oferir un millor servei i que, en primera instància ha nascut per assumir el servei de neteja d'edificis municipals i la gestió de la piscina municipal, s'exploraran altres opcions. “L'empresa no només assumirà serveis que fan empreses privades subcontractades o externalitzades que ara volem fer públiques, sinó que també es farà càrrec, generant estalvi, d'aquells serveis de neteja que no han estat mai inclosos en cap licitació com per exemple la residència Baladres o l'Oficina de Cultura i Festes”, diu l'alcalde, “i també assumirà la neteja dels nous espais com per exemple lo nou pavelló esportiu o el centre cívic”.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info