Eports Ample de Banda i Internet

Una APP permetrà als comerços alertar de situacions d'inseguretat

L’aplicació mòbil DragAlert, alerta de forma immediata a la Policia Local d’Amposta

etiquetes   ciutat, seguretat, amposta

23/12/2019

Una APP permetrà als comerços alertar de situacions d’inseguretat | Amposta.info


Facilitar eines als comerços de la ciutat perquè puguin alertar de manera ràpida i directa a la Policia Local en cas de robatoris o situacions de seguretat. Això és el que permet l'aplicació DragAlert, una app que els comerços es poden descarregar a mòbils i tabletes i contactar directament amb la Policia Local solament pitjant un botó. El divendres 20 de desembre la Policia Local va començar a fer difusió de l'APP als diversos comerços d'Amposta i es podrà començar a fer servir al llarg d'aquestes festivitats nadalenques.

Els comerços que vulguin es podran descarregar el DragAlert que, a partir d'un sistema d'avís silenciós, posa en alerta a la Policia Local. El comerciant pitja un botó vermell de l'aplicació i automàticament arriba un avís a la Policia Local. El cos de seguretat, en aquell precís moment, s'assabenta de quin comerç està patint una situació d'inseguretat i es desplaça de forma immediata fins al lloc per fer la corresponent comprovació.

Tots els comerços que es vulguin adherir en aquest sistema d'alerta han d'omplir un formulari facilitat per la policia d'Amposta.


Sistema unidireccional d'avisos

L'aplicació DragAlert disposa d'un sistema unidireccional d'avisos. Aquest fet permet a la Policia Local fer difusió d'alerta a tots els comerços adherits a l'aplicació, per avisar per exemple, de la circulació d'un bitllet fals, l'activació del Ventcat o que un comerç ha patit un furt.


Per: Redacció

Foto: Amposta.cat


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info