CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

L'antiga residència d'avis s'activa com a espai per atendre persones amb necessitats de cures intermèdies

Dins el Pla de Contingència de la regió sanitària Terres de l’Ebre per alleugerir la pressió dels assistencial dels centres, a l’Hospital Comarcal d’Amposta també s’ha desprogramat la cirurgia amb ingrés, s’han suspès algunes proves especials, s’han reduït les consultes i visites i es desprogramarà part de la cirurgia sense ingrés

etiquetes   noticies, ciutat, sanitat, covid19, terres ebre, amposta

28/1/2021

L’antiga residència d’avis s’activa com a espai per atendre persones amb necessitats de cures intermèdies | Amposta.info Antiga residència d’avis


A partir d'aquest dijous 28 de gener, l'antiga residència d'avis d'Amposta s'habilitarà com a centre per atendre pacients de les Terres de l'Ebre amb necessitats de cures intermèdies amb la voluntat de traure pressió assistencial dels centres hospitalaris del territori. Aquesta és una de les accions previstes dins el Pla de Contingència de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre per alleugerir la pressió assistencial que viuen actualment els centres sanitaris i l'Atenció Primària per la situació epidemiològica.

Pel mateix motiu també s'ha desprogramat activitat ordinària de l'Hospital Comarcal. Així, s'han reduït les visites i consultes, s'han suspès algunes proves especials, s'ha desprogramat la cirugià amb ingrés i es desprogramarà part de la cirurgia sense ingrés.

Recordem que al mes de març, la brigada municipal, el personal de manteniment de l'Hospital Comarcal d'Amposta i professionals autònoms van habilitar l'antiga residència com a hospital en cas de necessitar incrementar la capacitat hospitalària de les Terres de l'Ebre.


Per: Redacció

Foto: Ampota.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info