EbreActiu, revista d´oci actiu

L'amposta.market renova la seva imatge i inicia una campanya de promoció

Els comerciants s’han constituït en l’associació Market Place d’Amposta per tirar endavant amb les campanyes de publicitat i les formacions

etiquetes   noticies, ciutat, economia, comerç, amposta

16/3/2021

L’amposta.market renova la seva imatge i inicia una campanya de promoció | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta ha renovat la plataforma digital amposta.market, el marketplace digital del comerç de proximitat de la ciutat, que ja es va estrenar el 2019. Ara, llueix un nou disseny i és adaptable a telèfons intel·ligents. Amb aquesta millora, arriba també una nova campanya de comunicació de la plataforma a través de diferents mitjans, online i offline.

"Aquesta plataforma s'emmarca en el Pla de Digitalització del Comerç d'Amposta, dins del Pla de Dinamització A la Vora; és una altra de les iniciatives amb les quals l'Ajuntament d'Amposta se situa al costat del comerç local", explica Susanna Sancho, regidora de Comerç i Mercat Municipal. També en el mateix pla es troba la implantació del servei de repartiment a domicili Teuporto, amb conveni amb Fecoam (Federació de Comerç d'Amposta) i l'Associació de Restauradors d'Amposta.

Els comerciants presents a aquesta plataforma de venda online s'han constituït en l'associació MarketPlace d'Amposta per tirar endavant amb les campanyes de publicitat de l'espai i amb la formació i assistència tècnica a les botigues. A més a més, com a novetat, l'associació MarketPlace Amposta, ofereix un programari de gestió del comerç, que enllaça directament els estocs físics del comerç amb l'estoc del marketplace. Aquest programari serà ofert de manera gratuïta durant un any.

"En aquest moment, l'Ajuntament està treballant per tal que l'amposta.market pugui incloure la venda d'entrades d'espectacles, concerts i rutes turístiques dintre la plataforma", afegeix Sancho.

Aquells comerços que vulguin obtenir més informació sobre com adherir-se a la plataforma, poden dirigir les seves consultes a comerc@amposta.cat


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info