SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta, únic municipi de les Terres de l'Ebre dins la xarxa estatal de Centres de Capacitació Digital en entitats locals

El Ministeri d’Educació i Formació Professional ha atorgat 24.500 euros a l’Ajuntament d’Amposta en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea Fons Next Generation EU

etiquetes   noticies, ciutat, tecnologia, amposta

17/10/2023

Amposta, únic municipi de les Terres de l’Ebre dins la xarxa estatal de Centres de Capacitació Digital en entitats locals | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta, concretament l'edifici de Lo Sindicat, serà l'únic punt de totes les Terres de l'Ebre, de la xarxa estatal de Centres de Capacitació Digital en entitats locals. Així ho contempla la subvenció de 24.500 euros que ha acceptat la Junta de Govern Local d'aquest dilluns 16 al matí. Es tracta d'una subvenció atorgada pel Ministeri d'Educació i Formació Professional en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançats amb Fons Next Generation de la Unió Europea.

La creació d'aquesta xarxa estatal de Centres de Capacitació digital té com a objectiu acostar a la ciutadania la possibilitat de formar-se en competències digitals transversals, oferint oportunitats de formació amb independència del seu lloc de residència o de la seva formació prèvia.

Es pretén aconseguir, entre d'altres, la capacitació digital de la ciutadania, incloent activitats especialment dirigides a ajudar als ciutadans a realitzar comunicacions i transaccions segures en línia, utilitzant els seus propis dispositius electrònics i la familiarització o "primera alfabetització digital", com a instrument de noves oportunitats de formació i aprenentatge, amb la possibilitat de progressar a altres formacions més complexes, en les quals s'inclogui la programació i robòtica, sense distinció de sexe o edat. Aquesta subvenció permet a les entitats locals comptar amb unitats de capacitació digital, que es creen com un recurs més amb capacitat per a desenvolupar actuacions que assegurin una atenció més personalitzada en aquesta matèria.

Els 24.500 euros han de servir per a formar a un mínim de 100 persones. En breu es publicarà a la web de Lo Sindicat i a les xarxes socials la informació de les formacions programades així com la inscripció.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info