EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta torna a participar en el Big Draw, el festival internacional de dibuix més gran del món

Serà aquest divendres 28 d’octubre amb el dissenyador gràfic Josep Redó que dirigirà el taller “Relleus d’Amposta”

etiquetes   noticies, cultura, esardi, museu terres ebre, amposta

25/10/2022

Amposta torna a participar en el Big Draw, el festival internacional de dibuix més gran del món | Amposta.info


El proper divendres 28 d'octubre a ESARDI tindrà lloc el Bigdraw, el festival europeu de dibuix i artístic. Aquest any el dissenyador gràfic Josep Redó dirigirà el taller “Relleus d'Amposta”, on es treballarà un mural d'il·lustracions relacionades amb la capital del Motsià. Aquestes il·lustracions es realitzaran amb la tècnica del paper cut, on els participants crearan il·lustracions amb relleu i amb una gamma cromàtica que permetran reflexionar sobre l'Amposta del passat, del present i del futur.

Josep Redó, és un dissenyador gràfic nascut a la població d'Ulldecona que actualment resideix a les Terres de l'Ebre. Els seus estudis amb disseny gràfic van començar a l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta-ESARDI i posteriorment es van desenvolupar a l'Escola Superior de Disseny BAU de Barcelona. La seva professió l'ha portat a realitzar projectes de disseny gràfic relacionats amb la comunicació, com imatge corporativa, cartellisme, maquetacions i il·lustració entre d'altres.

Amb aquest taller i la clausura de l'exposició Identitats, que es pot veure fins el 27 d'octubre al vestíbul del Museu de les Terres de l'Ebre, es donarà per tancat el cicle de reflexió artística sobre Amposta que s'ha realitzat aquest any a EBRE, ART i PATRIMONI 2022 amb una sèrie de reinterpretacions i creacions, a partir d'elements com les marques de picapedrer del Castell d'Amposta, i que exploren tant la identitat individual com la colElectiva.

L'activitat esta organitzada pel Campus Extens de la URV a Amposta, ESARDI-Escola d'Art i Disseny d'Amposta, el Museu de les Terres de l'Ebre i l'Ajuntament d'Amposta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info