AMPOSTA FAS GOIG

Amposta tindrà tres nous punts de recàrrega dins el Pla de Sostenibilitat Turística

Les obres d’instal·lació han deixat al descobert un petit tram de l’antiga avinguda Sant Jaume

etiquetes   noticies, ciutat, obres, sostenibilitat, amposta

20/11/2023

Amposta tindrà tres nous punts de recàrrega dins el Pla de Sostenibilitat Turística  | Amposta.info Primer pla de les llambordes originals de l’avinguda Sant Jaume


Les obres d'implantació de tres punts de recàrrega a l'avinguda Sant Jaume i l'embarcador, dins del Pla de Sostenibilitat Turística d'Amposta finançat pels Fons Next Generation, han deixat al descobert un petit tram de l'antiga avinguda, amb les llambordes originals. Ara, l'Ajuntament d'Amposta, ha decidit mantenir aquest tram, que està situat al que és la zona d'aparcament d'aquest tram de l'avinguda. "En enretirar el tram de ferm que necessitàvem per a fer les obres d'instal·lació dels tres punts de recàrrega ens va sorprendre trobar en perfecte estat l'antiga avinguda i hem decidit deixar-la al descobert perquè coincideix en l'espai que s'utilitza per a l'aparcament", ha destacat l'alcalde, Adam Tomàs.

Les obres d'implantació dels tres punts de recàrrega dins l'eix 2 de millora de l'eficiència del Pla de sostenibilitat turística d'Amposta tenen un cost de poc més de 70.000 euros (iva inclòs) finançats dins els Fons Next Generation i tenen un termini d'execució de tres mesos. Se n'instal·len tant a l'avinguda de Sant Jaume com a l'embarcador.


Per: Redacció

Foto: Cedida Ajuntament


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info