SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta tanca aquest diumenge el circuit ebrenc de canicròs

El Canicròs d’Amposta-Temps de Terra és la quarta i última prova del calendari 2018/2019 del Circuit Canicross Terres de l’Ebre

13/3/2019

Amposta tanca aquest diumenge el circuit ebrenc de canicròs | Amposta.info Participant de la 4a edició del Canicròs d'Amposta.


El Canicròs d'Amposta-Temps de Terra tanca aquest diumenge 17 de març el 4t Circuit de Canicròs de les Terres de l'Ebre, que s'encetava el passat mes de novembre a Masdenverge.

La prova, organitzada pel Club Montbike, sortirà de la Finca Temps de Terra i transcorrerà pels entorns de la Vall del Cabiscol, en un recorregut de 8 km i 200 m de desnivell positiu per pistes i senders. De moment, ja s'han inscrit un total de 45 participants amb els seus respectius gossos.

Temps de Terra ha habilitat una zona d'acampada a la finca per als qui vulguin pernoctar la nit de dissabte. Així mateix, per a la mateixa nit s'ha organitzat el Sopar Canicrossers, a un preu de 20 €/persona.

La recollida de dorsals i el control veterinari començarà el diumenge a les 7.45 h i la sortida de la cursa serà a les 9 h. A partir de les 10 h hi haurà un esmorzar per a tots els participants i en acabar es farà l'entrega de trofeus i sorteig de regals.

També hi ha la possibilitat de dinar a Temps de Terra a un preu de 15 € per persona. En aquest cas, cal fer reserva dels menús.


Amposta tanca aquest diumenge el circuit ebrenc de canicròs | Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info