CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Amposta suspèn el cobrament de la taxa d'ocupació de la via pública per a terrasses per al 2021

Es tracta d’una mesura de suport a sector de la restauració de la ciutat, un dels afectats per les mesures restrictives per frenar aquesta tercera onada de la covid, tant per la limitació horària com pel confinament municipal

etiquetes   noticies, ciutat, economia, covid19, amposta

23/1/2021

Amposta suspèn el cobrament de la taxa d’ocupació de la via pública per a terrasses per al 2021 | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta ha decidit suspendre el cobrament de la taxa d'ocupació de la via pública amb taules i cadires per aquest 2021. Així, enguany, els bars i restaurants que instal·len terrassa no hauran de pagar aquesta taxa pública. Això representarà un cost de 50.000 euros a les arques municipals, ja que l'Ajuntament deixarà d'ingressar aquesta quantitat en aquest concepte.

Es tracta d'una mesura de suport a sector de la restauració de la ciutat, un dels afectats per les mesures restrictives per frenar aquesta tercera onada de la covid, tant per la limitació horària com pel confinament municipal. "Tal i com ja vam anunciar, anirem establiment tots els ajuts que puguem als sectors afectats econòmicament per les restriccions", diu l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info