SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta s'omple d'esportistes per Setmana Santa

800 jugadors de bàsquet base, 600 de futbol base, una trentena d’atletes de triatló i una seixantena de tiradors visiten Amposta per participar en estades esportives o tornejos d’esport bases

28/3/2018

Amposta s’omple d’esportistes per Setmana Santa | Amposta.info


Més de 1.500 esportistes visiten Amposta aquesta Setmana Santa per fer estades d'entrenament o participar en torneigs d'esport base, confirmant així el potencial que tenen les instal·lacions esportives de la capital del Montsià per acollir esdeveniments de referència estatal i internacional i esportistes de primer nivell que fan la seva preparació a la ciutat.

Del 24 al 27 de març, prop d'una trentena de persones de la secció de Triatló del Club Natació Barcelona han fet una estada al Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l'Ebre. I del 27 al 2 seran una 60 de tiradors i entrenadors de l'equip espanyol d'esgrima els qui entrenaran a la capital del Montsià.

A més a més, Amposta serà seu de dos tornejos d'esport base. L'ITE, de futbol base, i el Zarabasket Trofeu Ciutat d'Amposta, de basquet.

Quan a l'ITE, Torneig Internacional Terres de l'Ebre, que enguany arriba a l'11 edició, es juga entre els estadis municipals de futbol d'Amposta i de Sant Carles de la Ràpita. Compta amb la participació de 54 equips (unes 600 persones entre jugadors i entrenadors) de les categories prebenjamí, benjamí i aleví. Des de divendres i fins diumenge, s'hi jugaran 175 partits de futbol 7 repartits en 6 camps que funcionen contínuament. A més, s'esperen més de 2.000 aficionats que passaran per les dues seus del torneig.

Pel que fa al Zarabasquet Trofeu Ciutat d'Amposta, es tracta de la setena edició però la primera que tindrà lloc a Amposta. Hi participaran 58 equips de bàsquet en les categories d'aleví, infantil i cadet de tot l'Estat espanyol. En total, seran 800 esportistes que durant aquests dies disputaran 142 partits en 3 dies.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info