SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta signa un acord de custòdia de terrenys municipals amb Aula i Natura

L’associació utilitzarà l’espai, unes quatre hectàrees, per recuperar espècies autòctones de fauna i flora

etiquetes   noticies, ciutat, natura, amposta

14/4/2022

Amposta signa un acord de custòdia de terrenys municipals amb Aula i Natura | Amposta.info L'associació utilitzarà l'espai, unes quatre hectàrees, per recuperar espècies autòctones de fauna i flora


L'Ajuntament d'Amposta ha signat un acord de custòdia de terrenys municipals amb l'associació Aula i Natura perquè l'entitat li doni ús de finca experimental i educativa. Són prop de 4,5 hectàrees ubicades a la partida Corral Serra d'Amposta, que l'associació es compromet a utilitzar per recuperar, gestionar i divulgar diferents espècies de fauna i la flora mediterrània representativa del Montsià. Així, per a la redacció de l'acord s'ha comptat amb la col·laboració tècnica de la Xarxa per la Conservació de la Natura. El conveni, que es va signar dimecres al matí entre l'alcalde, Adam Tomàs, i el representant d'Aula i Natura, té una vigència de 20 anys.

En aquesta finca rústica s'hi agrupen arbustos com el salat blanc, praderies de farigola i romaní i bancals d'herba donzella i lleterola. També hi ha arbres característics de la zona com el garrofer, l'alzina i el pi blanc. Proporcionant les condicions adequades, aquest és un espai potencial per esdevenir un punt d'interès per al pas migratori d'ocells i atraure espècies d'interès local. A més, amb la correcta gestió de la vegetació també es poden afavorir altres grups faunístics com les papallones i les libèl·lules.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info